Δεν πρόλαβαν να ανακοινώσουν ότι το Kona Electric είναι διαθέσιμο προς παραγγελία και, μέσα σε 72 ώρες αναγκάστηκαν να κλείσουν το on-line σύστημα, καθώς η εταιρεία αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στη μεγάλη ζήτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νορβηγία αποτελεί εδώ και χρόνια τη Νο1 χώρα στις πωλήσεις ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Αυτό που συνέβη με το μοντέλο της Hyundai όμως, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.  

Όπως ανακοίνωσε η κορεάτικη φίρμα, τρεις ημέρες έπειτα από την έναρξη της εμπορικής πορείας στη συγκεκριμένη αγορά, οι παραγγελίες για το Kona Electric είχαν φτάσει τις 3.132. Το γεγονός αυτό εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Hyundai και συγχρόνως τους προβλημάτισε, αφού στο πλάνο είχαν θέσει ως στόχο την πώληση 2.500 μονάδων για όλο το 2018. Μάλιστα, σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του ηλεκτροκίνητο crossover έχουν εκδηλώσει σχεδόν 20.000 Νορβηγοί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν περαιτέρω προβλήματα με την παραγωγή και τον χρόνο παράδοσης, οι άνθρωποι της Hyundai αποφάσισαν να διακόψουν το πρόγραμμα παραγγελιοληψίας. Να σημειώσουμε ότι, στη σκανδιναβική χώρα, το κόστος αγοράς του Kona Electric κυμαίνεται από 34.290 έως 36.400 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης