Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

H Skoda έχοντας ήδη χρησιμοποιήσει με επιτυχία  την πλατφόρμα MQB-A0 στη Ινδία, στο Skoda KUSHAQ, επιδιώκει να την προωθήσει  και σε Παγκόσμιο επίπεδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η  Τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία μαζί με την Volkswagen θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα MQB-A0 σε όλα τα καινούρια τους μοντέλα, για τις αγορές όπως είναι η Ινδία, η Ρωσία, η Αφρική, οι χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας και η Λατινική Αμερική.

Η MQB-A0 πλατφόρμα του  Volkswagen Group  χρησιμοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο για αυτοκίνητα εσωτερικής καύσης. 

Μετά την πρώτη παρουσίαση της που έγινε στις αρχές του Ιουνίου στην Ινδία, οι Γερμανοί αποφάσισαν να προωθήσουν το Skoda KUSHAQ και σε άλλες αναδυόμενες αγορές. Την  ίδια ώρα  ένα δεύτερο μοντέλο, με την ονομασία SLAVIA, βρίσκεται ήδη στα σκαριά και θα παρουσιαστεί προς το τέλος του έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να αξιοποιήσει περισσότερο την νέα  πλατφόρμα και σε άλλα μοντέλα  η Skoda θα προσλάβει νέους μηχανικούς και αυξήσει το προσωπικό για να πετύχει με την στρατηγική  “NEXT LEVEL – SKODA STRATEGY 2030” να γίνει η κορυφαία ευρωπαϊκή μάρκα σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Ο Ralf Brandstätter, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen, δήλωσε : 
«Μέσω της ολοκληρωμένης στρατηγικής μας για παγκόσμιες πλατφόρμες, επιτυγχάνουμε οικονομίες κλίμακας που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές. Η SKODA, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της είναι η ιδανική μάρκα για να προωθήσει την ανάπτυξη της MQB-A0 στις αγορές αυτές.»

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο Thomas Schäfer, CEO της SKODA AUTO
 «Αναλαμβάνουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη εντός του Volkswagen Group και ταυτόχρονα ενισχύουμε την έδρα της SKODA AUTO ως σημαντικό ευρωπαϊκό κέντρο ανάπτυξης για το Group. Είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε πολλούς νέους πελάτες χάρη στην MQB-A0 σε νέες, πολλά υποσχόμενες αγορές».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης