Είναι η πέμπτη πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο, πίσω από τις Angela Merkel, Hillary Clinton, Melinda Gates, και Janet Yellen. Κατέχει τη θέση του CEO στην General Motors, την τρίτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για την Mary Barra, η οποία βρίσκεται στην ηγεσία του αμερικανικού ομίλου από τον Ιανουάριο του 2014. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κυρίες, αυτή δεν διαθέτει κάποια λιμουζίνα, αλλά την μοναδική Corvette Ζ06 Cabrio.

Η κορυφαία έκδοση της Z06 κατασκευάζεται μόνο ως coupe, αλλά στην περίπτωση της 53χρονης Mary Barra, έγινε μια εξαίρεση. Οι μηχανικοί του εργοστασίου στο Bowling Green του Kentucky, έλαβαν μια παραγγελία-εντολή ώστε να κατασκευάσουν το sportcar με υφασμάτινη οροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοναδική ανοικτή έκδοση της Z06 είναι σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, φέρει αποκλειστικές ζάντες ίδιας απόχρωσης και κίτρινες δαγκάνες φρένων. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με το πακέτο Ζ07 Performance και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Αν αναρωτιέστε αν το πλήρωσε, η απάντηση είναι φυσικά όχι. Όταν είσαι CEO εταιρείας και ειδικά της GM, μπορείς να ζητήσεις να σου φτιάξουν ότι θες και όπως θες, χωρίς δεύτερη κουβέντα.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης