Περισσότεροι από 294.000 φοιτητές μηχανολογίας από τις 12 μεγαλύτερες οικονομίες, συμμετείχαν στην ετήσια έρευνα Universum Talent Survey για τους πιο ελκυστικούς εργοδότες του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Ford Motor Company περιλαμβάνεται στις 12 καλύτερες εταιρείες για τους μελλοντικούς μηχανολόγους και στις 50 κορυφαίες για μελλοντικά στελέχη επιχειρήσεων.

Οι φοιτητές κλήθηκαν να επιλέξουν τους top εργοδότες βάσει συγκεκριμένων χαρακτηριστικών, όπως δημιουργικό και δυναμικό περιβάλλον εργασίας, καινοτομία, υψηλά μελλοντικά κέρδη και υποστήριξη της εξέλιξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο CEO Universum Group, Petter Nylander, δήλωσε ότι η παρουσία ενός εργοδότη σε μία τέτοια λίστα υποδηλώνει πόσο ισχυρός είναι παγκοσμίως και αποδεικνύει τη δύναμή του να προσελκύσει και να κρατήσει στους κόλπους του ταλαντούχα άτομα. Από την πλευρά τους, ο αντιπρόεδρος του τμήματος Human Resources, Ford Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, ανέφερε ότι όλοι μέσα στην εταιρεία αγωνίζονται για έναν θαυμάσιο χώρο εργασίας με ελκυστικές ειδικότητες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης