Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουριο μοντέλο που ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, έχει μοντέρνα εμφάνιση και τροφοδοτείται από τους πιο αποδοτικούς κινητήρες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Peugeot, στο πλαίσιο του θεσμού «Black Friday», προσφέρει όλα τα αυτοκίνητα της γκάμας της, από το δημοφιλές 3008 έως τα εντυπωσιακά 2008 και 208 και τις ηλεκτροκίνητες εκδοχές τους, σε μοναδικές τιμές.

Οι προσφορές ισχύουν σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Peugeot πανελλαδικά και αφορούν όλη την γκάμα των επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Οι εκθέσεις και τα συνεργεία του δικτύου λειτουργούν κανονικά, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το αυτοκίνητο για το οποίο ενδιαφέρονται μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας www.peugeot.gr, να ζητήσουν test drive στον χώρο που τους εξυπηρετεί και να προχωρήσουν σε online κράτηση του μοντέλου σε συνεργασία με τον διανομέα της επιλογής τους.

Οι ειδικές τιμές «Black Friday» θα είναι σε ισχύ έως το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.    

 

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της Peugeot

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης