Στις αρχές Νοεμβρίου θα αποκαλυφθεί τελικά η νέα γενιά του εμβληματικού μοντέλου της αμερικανικής φίρμας, με την παγκόσμια πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για την έκθεση του Λος Άντζελες, η οποία ανοίγει τις πύλες της έναν μήνα αργότερα.

Το έγγραφο που διέρρευσε στο διαδίκτυο δείχνει ξεκάθαρα το χρονοδιάγραμμα της Jeep, με την παραγωγή του καινούργιου Wrangler να ξεκινά στις 13 του ίδιου μήνα στο εργοστάσιο του Οχάιο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, θα παρουσιαστεί η έκδοση Unlimited με τη hard top οροφή και τον εξακύλινδρο 3,6 λίτρων κινητήρα. Θα ακολουθήσει το Wrangler με την υφασμάτινη οροφή, ενώ αργότερα θα δούμε τη δίθυρη έκδοση με το δίλιτρο μοτέρ. Στα μέσα του 2018 θα περάσει την πόρτα του εργοστασίου το Wrangler με την ηλεκτρική οροφή και στο τέλος η κορυφαία έκδοση με τον V8 3.0 turbodiesel κινητήρα.

Το Jeep Wrangler διαθέτει τη βασική σχεδιαστική φιλοσοφία, αυτή που το έκανε διάσημο παγκοσμίως, έχοντας όμως ακόμη πιο δυναμική και επιβλητική εικόνα. Βασίζεται σε πλαίσιο τύπου σκάλας, κάνοντας χρήση χάλυβα υψηλής αντοχής και αλουμινίου, προκειμένου να μειωθεί το βάρος και να αυξηθεί η ακαμψία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβαθμισμένο είναι το εσωτερικό, προς όφελος των χώρων, της εργονομίας και της πρακτικότητας. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές αμαξώματος, με υφασμάτινη οροφή, αναδιπλούμενη ή hardtop και το λανσάρισμα στην αγορά έχει προγραμματιστεί για τους πρώτους μήνες του νέου έτους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης