To νέο premium SUV της Σουηδικής μάρκας έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές πριν καν λανσαριστεί επίσημα στις ευρωπαϊκές αγορές, κερδίζοντας παράλληλα και τα σημαντικότερα βραβεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον τίτλο «Best of the Best» στο διαγωνισμό Red Dot Awards 2015, το XC90 πήρε το βραβείο «Interior Design of the Year» για αυτοκίνητο παραγωγής, στο πλαίσιο της έκθεσης Automotive Interiors Expo 2015 που διοργανώθηκε στη Στουτγάρδη, με τον αντιπρόεδρο εσωτερικού σχεδιασμού της Volvo, Robin Page, να αναδεικνύεται σχεδιαστής της χρονιάς για εσωτερικό οχήματος.

Στις δηλώσεις του, ο κύριος Page ανέφερε πως η εσωτερική σχεδίαση του νέου XC90 αντιπροσωπεύει μια ριζοσπαστική αλλαγή κατεύθυνσης, προσφέροντας μια απόλυτη εμπειρία που όμοιά της δεν υπάρχει στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκίνητων. «Δέχομαι με ταπεινότητα και δέος αυτό το βραβείο. Έχουμε αλλάξει ριζικά το design, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία μιας πολυτελούς εμπειρίας ζωής. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε φυσικά υλικά όπως το ξύλο, το δέρμα και το κρύσταλλο, με έναν τρόπο που επιφέρει ηρεμία και γαλήνη στην οδηγική εμπειρία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης