Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ελκυστική σχεδίαση, πρωτοποριακές τεχνολογίες, εσωτερικό που μαγνητίζει τα βλέμματα, εξαιρετική οδική συμπεριφορά, υψηλής απόδοσης κινητήρες και ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νεότερα μοντέλα της Peugeot αποτελούν σημεία αναφοράς στην παγκόσμια αυτοκινητιστική σκηνή, ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς. Η γαλλική φίρμα σημειώνει συνεχώς ρεκόρ πωλήσεων, με ολοένα και περισσότερους οδηγούς να επιλέγουν ένα από τα από αυτοκίνητα της γκάμας.

Στη χώρα μας, το 2019, η Peugeot έκανε ρεκόρ δεκαετίας, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις πανελλαδικά με 9.829 ταξινομήσεις και σημειώνοντας αύξηση 17,4% σε σχέση με το 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η άνοδος των πωλήσεων της μάκρας ήταν σχεδόν διπλάσια από αυτήν της ελληνικής αγοράς που το 2019 βελτίωσε τη θέση της κατά 10,4%.

Με συνεχείς επενδύσεις ακόμα και κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, η εταιρεία ανανέωσε πλήρως το δίκτυό της στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο, δυναμικό αλλά και φιλικό περιβάλλον για τους πελάτες της, στο οποίο απολαμβάνουν εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου αλλά και πλήρη υποστήριξη πριν και μετά την αγορά του αυτοκινήτου τους.

Όσο για την εφετινή χρόνια, ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις προκειμένου να φτάσει στην κορυφή, έχοντας ως αιχμή του δόρατος τα ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακά 208 και 2008, καθώς και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο e-208.

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της Peugeot

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης