Είναι το πλέον σκληρότραχηλο αυτοκίνητο. Ένα τετρακίνητο SUV, με επιβλητική εμφάνιση, πανίσχυρους κινητήρες και μοναδικές εκτός δρόμου δυνατότητες. Η θρυλική G-Class κυκλοφορεί στην αγορά από το 1979 και πλέον ήρθε η ώρα να αλλάξει χαρακτήρα.

Όπως ανακοίνωσε η Mercedes, το 2017 θα δούμε τη νέα γενιά του εμβληματικού μοντέλου. Η καινούργια έκδοση θα διατηρήσει την κωδική ονομασία W463, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με το αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αυτό είναι το πρωτότυπο Ener-G-Force

Το τετραγωνισμένο σχήμα του αμαξώματος θα δώσει τη θέση του σε ένα πιο στρογγυλεμένο, με περισσότερες καμπύλες. Το πλάτος θα αυξηθεί κατά 10 πόντους, με το βάρος να είναι μειωμένο κατά 200 κιλά. Αισθητικά, θα δανείζεται πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο Ener-G-Force.


Δεν θα έχει βέβαια τόσο φουτουριστική σχεδίαση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μηχανικά, θα αναβαθμιστούν όλα τα τμήματα, από τις αναρτήσεις έως το σύστημα διεύθυνσης και τους κινητήρες. Η καμπίνα θα είναι πιο πολυτελής, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει όλα τα συστήματα ασφαλείας και άνεσης.

Κάτω από το καπό, θα δούμε τους νέους εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel, όπως και το καινούργιο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Φυσικά, δεν θα λείψουν οι AMG εκδόσεις.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης