Ένα μοναδικής αισθητικής πρωτότυπο όχημα που συνδυάζει το παρελθόν με το μέλλον και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του εορταστικού event «4L International», παρουσίασε η γαλλική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το e-Plein Air σχεδιάστηκε από το τμήμα Renault Classic σε συνεργασία με το Renault Design και το Melun Retro Passion. Έχει εμπνευστεί από τα Renault 4 και 4L της δεκαετίας του 1960, διαθέτοντας το τιμόνι, το ταμπλό, τους διακόπτες και τον μοχλό ταχυτήτων του αυθεντικού μοντέλου.

Σε ρετρό στυλ είναι τα καθίσματα και οι ζάντες, με τον πίνακα οργάνων να έχει ψηφιακή μορφή. Πίσω από τις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού τοποθετήθηκε η μπαταρία, με τον χώρο αποσκευών να είναι ανοικτός, περιλαμβάνοντας και καλάθι για πικ νικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση φροντίζει ο ηλεκτροκινητήρας του Twizy ισχύος 4kW. Το ηλεκτρικό μοτέρ εξασφαλίζει τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, με την αυτονομία να αγγίζει τα 100 χιλιόμετρα.

Φυσικά, πρόκειται για ένα και μοναδικό concept, το οποίο δεν πρόκειται να περάσει στην παραγωγή, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης