Την παρουσία τους έδωσαν η Renault και η Alpine στο φετινό φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα τους.

Η Renault με το νέο Megane E-Tech Electric, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην θρυλική ανάβαση, όπως και στην Electric Avenue, μια διαδρομή αποκλειστικά για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Renault 5 Prototype αποτέλεσε την δεύτερη συμμετοχή Γαλλικής μάρκας. Το εντυπωσιακό πρωτότυπο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό της Βρετανίας, βασισμένο στο θρυλικό hatchback, διαθέτει τολμηρή και σύγχρονη εμφάνιση και ένα προηγμένο αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, ένα μοντέλο το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Η Alpine συμμετείχε με την περιορισμένης έκδοσης Alpine A110 Tour de Corse 75 που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα. Κατασκευασμένη για ράλι και εμπνευσμένη από την Alpine A110 που συμμετείχε στον Γύρο της Κορσικής του 1975, η ειδική αυτή έκδοση έκανε εντυπωσιακά περάσματα  στη θρυλική ανάβαση, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. 

Με δίχρωμη ασπρόμαυρη και κίτρινη απόχρωση με διακριτικά ασπρόμαυρα αυτοκόλλητα στην εξωτερική του εμφάνιση αποδίδει 300 ίππους, ενώ είναι εξοπλισμένο με ειδικά σχεδιασμένη ανάρτηση, λευκές ζάντες Grand Prix 18 ιντσών, μπάκετ καθίσματα Sabelt Racing και πορτοκαλί δαγκάνες φρένων της Brembo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης παρόν, εκπροσωπώντας τη μάρκα στο Festival of Speed, ήταν το μοντέλο που ενέπνευσε τη συγκεκριμένη ειδική έκδοση, η αυθεντική A110 Berlinetta που έλαβε μέρος στο Γύρο της Κορσικής το 1975 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης