Προς τα μέσα Οκτωβρίου ή το πολύ προς τα τέλη του ίδιου μήνα υπολογίζεται να γίνει το λανσάρισμα του νέου μοντέλου της Renault με την ονομασία Captur. Πρόκειται για ένα όχημα ελευθέρου χρόνου το οποίο θα ταιριάζει… γάντι με την ελληνική πραγματικότητα για τους εξής λόγους: Γιατί θα είναι… ψηλό και γιατί θα είναι διαθέσιμο με τέτοιους κινητήρες που δεν θα φοβάσαι μην σε κυνηγήσει το… ΣΔΟΕ (από 900 κ.εκ. μέχρι 1.5 diesel).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To λανσάρισμα του Renault Captur την Ελλάδα θα γίνει σε ένα περίπου μήνα…

Όπως όμως συμβαίνει με κάθε καινούργιο μοντέλο έτσι και με το συγκεκριμένο αναζητάμε την ονομασία του για την Ελλάδα. Στα γαλλικά η προφορά του είναι καπτήηηρ… Όμως για τα δεδομένα της χώρας μας η προφορά αυτή δεν είναι και τόσο εύηχη οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα «παίξουν» τα ονόματα κάπτσουρ ή καπτούρ. Τα δύο τελευταία ακούγονται καλύτερα στο αυτί αν και θα προτείναμε την ονομασία καψούρ (!) που είναι και πιο εύκολη και θυμίζει καψούρα!!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου…

Όπως και να ‘χει την απάντηση θα την πάρουμε στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου που θα γίνει από τη νέα εισαγωγική εταιρεία TEORΕΝ σε λίγες ημέρες… Μέχρι τότε απλά αναμένουμε τα αυτοκίνητα στις αντιπροσωπείες αλλά και τα πρώτα… καψούρ που θα κυκλοφορήσουν για δοκιμή!

Διαβάστε επίσης: Ήρθαν στην Ελλάδα τα πρώτα Renault Captur με κινητήρα 900 κ.εκ.!

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης