Η ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση του μικρομεσαίου hatchback της ιαπωνικής φίρμας, θα βρίσκεται στη χώρα μας τις επόμενες εβδομάδες, προσφέροντας μια ακόμα ενδιαφέρουσα επιλογή στους φίλους των σπορ αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Pulsar 1.6 DiG-T τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου, έχοντας σε σχέση με τις υπόλοιπες πιο σπορτίφ προφίλ και πλουσιότερο εξοπλισμό. Το μοτέρ είναι ένα από τα πιο προηγμένα στην κατηγορία του, αποδίδοντας 190 ίππους και 240 Nm ροπής από 1.600 έως τις 5.200 σ.α.λ.

Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, παρέχοντας υποδειγματική ελαστικότητα  στις χαμηλές στροφές και εξαιρετικές επιδόσεις. Ο κινητήρας είναι Euro6 και διαθέτει μια σειρά από τεχνικές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών χαμηλής τριβής και του συστήματος επανακυκλοφορίας των καυσαερίων. Η κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 138 γρ./χλμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα προσφέρεται σε δύο εξοπλιστικές εκδόσεις (Acenta και Techna), περιλαμβάνοντας ζάντες 17 και 18 ιντσών, πιο δυναμικό bodykit, τριάκτινο σπορ τιμόνι, δερμάτινες επενδύσεις, αλουμινένια πεντάλ και πολλά ακόμα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης