Θέλετε να πραγματοποιήσετε την προγραμματισμένη συντήρηση ή να κάνετε κάποια επισκευή στο αυτοκίνητό σας, αλλά προβληματίζεστε λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό;

Αν διαθέτετε κάποιο μοντέλο της Citroen δεν υπάρχει κανένα θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γαλλική φίρμα προσφέρει μέσω της υπηρεσίας «Online Booking», η οποία είναι διαθέσιμη είτε στην εφαρμογή smartphone «MyCitroen App» ή στην ειδική ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού στον επίσημο επισκευαστή της επιλογής σας εύκολα και γρήγορα μέσω κινητού, του υπολογιστή ή του tablet.

Επιπλέον, η οδική βοήθεια που προσφέρεται στους δικαιούχους, εξακολουθεί και λειτουργεί κανονικά, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, με παράλληλη αδιάλειπτη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου στο 210 9461209.

Η Citroen προσφέρει τους παραπάνω τρόπους επικοινωνίας και προγραμματισμού των ραντεβού για τακτική συντήρηση, επιθεώρηση, έλεγχο ή επισκευή του αυτοκινήτου σας, δίνοντας λύσεις σε κάθε ανάγκη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άριστη και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών είναι ένα από τα σημαντικότερα μελήματα για την εταιρεία. Φυσικά, στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι ενδεδειγμένοι κανόνες υγιεινής.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης