Μόνο ένα αυτοκίνητο στον κόσμο θα μπορούσε να σταθεί δίπλα στα πασίγνωστα σε όλους μας πλέον μαχητικά Rafale. Ο λόγος για την Bugatti Chiron Sport, το ασύγκριτο hypercar των 1.500 ίππων το οποίο εμφανίστηκε με περίσσιο θράσος σε στρατιωτικό αεροδρόμιο και δίπλα σε ένα Rafale 5.727 ίππων για μία κόντρα επιτάχυνσης.Ένα υπερσπάνιο ραντεβού, ωδή θα λέγαμε στην γαλλική ανάπτυξη, την ώρα που αξίζει να αναφέρουμε πως η Bugatti εδώ και δεκαετίες έχει βοηθήσει αρκετά στην εξέλιξη κινητήρων που χρησιμοποιούνται από την αεροπορία της χώρας. 

  • Chiron Sport Les Légendes du Ciel: Η ειδική και επετειακή έκδοση του αυτοκινήτου είναι σε θέση να παράγει 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής με τελική ταχύτητα άνω των 420χλμ./ώρα.  0-400 σε μόλις 32.6 δευτ.
  • Rafale: Με ιπποδύναμη 5.727 ίππων καταφέρνει τελική πάνω από 1.975 χλμ./ώρα, ζυγίζοντας 10.3 τόνους και με μήκος 15.5μ.

Βλέποντας το βίντεο, είναι φανερό πως το hypercar καταφέρνει για τα πρώτα αρκετά μέτρα να περάσει το μαχητικό, όμως μοιραία σταδιακά αρχίζει να το βλέπει μπροστά του όσο αυτό απογειώνεται. Το επίσημο σκορ; Ισοπαλία! Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Γάλλοι έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι και για τα δύο αυτά δημιουργήματα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης