Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, η ιταλική φίρμα προσέλαβε αρκετούς νέους εργαζομένους, προκειμένου να στελεχώσει τις γραμμές παραγωγής και διάφορα άλλα τμήματα.

Ένας από αυτούς ωστόσο δεν είχε λάβει τη σωστή εκπαίδευση, με αποτέλεσμα η Lamborghini να αναγκαστεί να ανακαλέσει την εντυπωσιακή Aventador SVJ, ένα από τα ισχυρότερα και ταχύτερα supercars.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος κατά τη διαδικασία της συναρμολόγησης δεν τοποθέτησε σωστά τον πίρο του καλωδίου στις εσωτερικές χειρολαβές των θυρών. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα ο οδηγός ή ο συνοδηγός να μην μπορούν να ανοίξουν την πόρτα από τη μέσα πλευρά – οι εξωτερικές χειρολαβές λειτουργούν κανονικά.

Το πρόβλημα αφορά 26 μονάδες των Aventador SVJ Coupe και Roadster που παρήχθησαν τον Δεκέμβριο 2019 και τον Ιανουάριο 2020 και πουλήθηκαν στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Lamborghini ενημέρωσε τους κατόχους ώστε τον Μάιο να προσέλθουν στις κατά τόπου επίσημες αντιπροσωπείες και να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις.

Θυμίζουμε ότι, το υπέροχο ιταλικό υπεραυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λίτρων απόδοσης 770 ίππων και 720 Nm ροπής. Η παραγωγή της έκδοσης Coupe θα περιοριστεί στις 900 μονάδες και της Roadster στα 800 κομμάτια.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης