Στη διάσημη ανάβαση του Pikes Peak στο Κολοράντο των ΗΠΑ, έκανε ντεμπούτο το νέο supercar της ιαπωνικής φίρμας, το οποίο αναμένεται στις αγορές τους επόμενους μήνες.

Το νέο Honda NSX με το υβριδικό σύνολο απόδοσης άνω των 550 ίππων, ήταν το επίσημο pace car. Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο επικεφαλής του τμήματος δημόσιων σχέσεων της εταιρείας, Sage Marie, ο οποίος έχει συμμετάσχει στα Pikes Peak International Hill Climb, το 2013 και το 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο ήταν βαμμένο σε λευκό, κόκκινο, γκρι και μαύρο χρώμα. Θυμίζουμε πως, τροφοδοτείται από ένα V6 twin-turbo κινητήρα και τρία ηλεκτρικά μοτέρ, η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 9 σχέσεων, με το νέας γενιάς υβριδικό σύστημα να ονομάζεται Sport Hybrid Super Handling All-Wheel Drive.

Ανάλογα τις συνθήκες, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερα προγράμματα λειτουργίας (Quiet, Sport, Sport+ και Track), μεταβάλλοντας τις ρυθμίσεις του κινητήρα, του κιβωτίου, των ηλεκτρικών μοτέρ, του πλαισίου και του ήχου των εξατμίσεων. Επίσης, διαθέτει και λειτουργία launch control για καλύτερη επιτάχυνση από στάση.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης