Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η ημέρα της αποκάλυψης του νέου μοντέλου της τσεχικής φίρμας πλησιάζει. Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα, η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα μια γεύση από την καμπίνα του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Kushaq, το οποίο σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας, φέρει το νέο πολυλειτουργικό τιμόνι με την πρωτοποριακή σχεδίαση. Επίσης διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων και μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα.

Η σχεδίαση του ταμπλό είναι λιτή και εργονομική. Τα κουμπιά και οι διακόπτες έχουν ελαχιστοποιηθεί, με τις περισσότερες λειτουργίες να ελέγχονται με την αφή. Οι διχρωμίες στα διακοσμητικά αναδεικνύουν τον νεανικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Οι θύρες για USB είναι τουλάχιστον δύο και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας ολοκληρωμένες.

Το Kushaq ανήκει στα compact crossover, βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 IN του VW Group και θα τροφοδοτείται από τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης 1.0 TSI και 1.5 TSI. Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων ή του αυτόματου DSG7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διακρίνεται για τη δυναμική εμφάνιση του αμαξώματος, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα χρωμιωμένα προστατευτικά στους προφυλακτήρες και τους μεγάλους τροχούς.

Αναλυτικές πληροφορίες για το μοντέλο θα δοθούν στις 18 Μαρτίου.

 

Το νέο τιμόνι της Skoda διαθέτει 14 χειριστήρια

Καλύτερη σε όλα η νέα Skoda Fabia

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης