Η Ολυμπία οδός ανακοίνωσε ότι από τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 6 Απριλίου έως τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής 7 Απριλίου, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εξόδου της κατεύθυνσης από Πάτρα και εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα του Κόμβου Ξυλοκάστρου της νέας εθνικής οδού Κορίνθου Πατρών και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τους όμορους κόμβους ως εξής:

Η κυκλοφορία της ΝΕΟ από Πάτρα προς Ξυλόκαστρο και Τρίκαλα Κορινθίας θα εξυπηρετείται από προηγούμενο τον Κόμβο Δερβενίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυκλοφορία από Ξυλόκαστρο και Τρίκαλα Κορινθίας προς Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της ΠΕΟ και θα εισέρχεται στη ΝΕΟ Κορίνθου – Πατρών μέσω του επόμενου κόμβου Κιάτου

Το κυρίως ρεύμα επί της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών και στις δύο κατευθύνσεις, καθώς και οι κλάδοι του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα του Κόμβου Ξυλοκάστρου δεν επηρεάζονται και θα λειτουργούν κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτικών από τον αρμόδιο κατασκευαστή. Οι οδηγοί παρακαλούνται να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης