Στις αρχές του περασμένου έτους, η διάσημη ιταλική φίρμα είχε ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σταδιακά στην πρόσληψη εκατοντάδων μηχανικών, προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση και την έναρξη παραγωγής του Urus.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγες μέρες, η Lamborghini υπέγραψε σύμβαση με 200 νέους υπαλλήλους, οι οποίοι θα απασχοληθούν σε διάφορα τμήματα του εργοστασίου στη Sant’ Agata της Μπολόνια.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας αναβαθμίστηκαν και επεκτάθηκαν πρόσφατα, στο πλαίσιο της κατασκευής του πρώτου SUV μοντέλου, καλύπτοντας μια επιφάνεια 160.000 τ.μ. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν στο τμήμα βαφής. Τους επόμενους μήνες αναμένεται να προσληφθούν άλλα 500 άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως το 50% των νέων εργαζομένων είναι κάτω των 30 ετών, καθώς η Lamborghini θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους και συγχρόνως να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας. Αξίζει να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε παλαιότερα το ίδρυμα Fondazione Emblema, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η πρώτη επιλογή των αποφοίτων των ιταλικών πανεπιστημίων.

Επίσης, είναι και ένας από τους καλύτερους εργοδότες της γειτονικής χώρας, όπως έχει αποφανθεί το Ινστιτούτο Εργοδοσίας της Ιταλίας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης