Παρά τη γενική κατακραυγή για το σκάνδαλο «dieselgate», τις παράνομες μεθόδους που εφάρμοσε, τις αποζημιώσεις προς τους πελάτες στις ΗΠΑ, την ανάκληση των οχημάτων που εμπλέκονται στις παραποιήσεις, τη ζημιά δις ευρώ και τις εν εξελίξει δικαστικές υποθέσεις, ο γερμανικός όμιλος δεν σταματά να προσφέρει «εξωπραγματικά» bonus στα ανώτερα στελέχη του.

Το VW Group θα δώσει επιπλέον 41 εκατομμύρια ευρώ σε τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη του, προκειμένου να τους ανταμείψει για τις υπηρεσίες τους!! Μεταξύ αυτών είναι και ο Martin Winterkorn ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του CEO, έπειτα από τις αποκαλύψεις περί χειραγώγησης των εκπομπών ρύπων στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα. Όπως ήταν φυσικό, στο άκουσμα της είδησης εξοργίστηκαν ακόμα και τα μέλη της Γερμανικής κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο κολοσσός της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας ανακοίνωσε πως όλοι οι υπάλληλοι θα λάβουν 3.950 ευρώ σε μορφή μπόνους ως επιβράβευση για την εργασία τους το 2015. Τα χρήματα αφορούν αυτούς που καλύπτονται από τη συλλογική σύμβαση εργασίας, με τα 1.545 ευρώ να έχουν ήδη καταβληθεί.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης