Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Είναι πολυτελές, είναι off-road, είναι coupe και SUV! Σας παρουσιάζουμε το νέο Project Maybach το οποίο πάει παντού χωρίς να τσαλακωθούν οι επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πολυτελές τμήμα της Mercedes εδώ και καιρό συνεργαζόταν με τον προσφάτως εκλιπών σχεδιαστή μόδας Virgil Abloh για την δημιουργία ενός εντυπωσιακού συνόλου. Το ολοκαίνουργιο Project Maybach αποτελεί ένα εκκεντρικό όχημα που συνδυάζει την απόλυτη πολυτέλεια με τις off road διαδρομές.

Ένα πολυτελές αγρίμι
Τα έχει όλα, τα κάνει όλα. Η περίεργη εικόνα του μοντέλου καταφέρνει να του δώσει δυνατότητες για όλα τα τερέν. Αρχικά το ιδιαίτερα μακρύ καπό του (το αμάξωμα ξεπερνά τα 6μ.) είναι διαφανές και διαθέτει ηλιακό πάνελ για την ενίσχυση της ηλεκτρικής αυτονομίας. Παράλληλα συναντάμε χοντρά ελαστικά, σχάρα οροφής και άλλα στοιχεία που παραπέμπουν ξεκάθαρα σε ένα off road αγρίμι, όπως οι επιπλέον προβολείς και τα σιδερένια προστατευτικά.

Η εικόνα αλλάζει εντελώς στο εσωτερικό της καμπίνας όπου η πολυτέλεια είναι πραγματικά έκδηλη και τα καθίσματα μπορούν να ξαπλώσουν έως και 180 μοίρες για ύπνους εν κινήσει. Φυσικά οι πινελιές του σχεδιαστή κάνουν την εμφάνιση τους, όπως με το μόνιμα τοποθετημένο τσεκούρι στην πόρτα του οδηγού, ή ένα βαλιτσάκι επιβίωσης στο πλάι του ταμπλό που ήταν δικές του προσθήκες. Το σύνολο είναι κάτι πρωτόγνωρο και ξεχωρίζει από όσα έχουμε συνηθίσει έως τώρα, με την Mercedes κατά την παρουσίαση του να αναφέρεται εκτενέστατα στον θάνατο του Virgil Abloh ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 41 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης