Το δημοφιλές ιαπωνικό pick-up ανανεώθηκε σε όλα τα σημεία και είναι έτοιμο να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην παγκόσμια αγορά ως μοντέλο 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα, διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από το ανανεωμένο Hilux, αποκαλύπτοντας αρκετές από τις σχεδιαστικές αλλαγές και τις λεπτομέρειες του οχήματος. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, το pick-up υιοθετεί πολλά χαρακτηριστικά από τα επιβατικά αυτοκίνητα της Toyota, όπως τα φώτα ημέρας LED και την επιθετική μάσκα του RAV4.

Οι καθρέπτες έχουν ενσωματωμένα φλας, τα φτερά είναι μεγαλύτερα, με τις πίσω πόρτες της διπλοκάμπινης έκδοσης να έχουν αυξημένο μήκος. Νέες είναι και οι ζάντες αλουμινίου, με τις αλλαγές στο πίσω τμήμα να περιορίζονται στα φωτιστικά σώματα και την χρωμιωμένη χειρολαβή της πόρτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντικά αναβαθμισμένο είναι το εσωτερικό, με τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι ανώτερης ποιότητας και τον σχεδιασμό πιο σύγχρονο. Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η οθόνη αφής τύπου tablet, ενσωματώνοντας το σύστημα πολυμέσων.   

Μηχανικά, το Hilux φέρει τον καινούργιο turbodiesel κινητήρα 2,4 λίτρων απόδοσης 150 και 167 ίππων, τον επίσης turbodiesel 2,8 λτ. με τους 175 ίππους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και βενζινοκίνητη έκδοση. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικά η αυτόματα κιβώτια.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης