Ο Ιούλιος μπήκε με υψηλές θερμοκρασίες, οι καλοκαιρινές άδειες ξεκίνησαν και οι πρώτοι τυχεροί ετοιμάζονται για τις θερινές διακοπές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν τους θερινούς μήνες και των αυξημένων αναγκών μετακίνησης, ο έλεγχος της κατάστασης του οχήματος αποτελεί βασική διαδικασία για την ασφάλεια των επιβατών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Renault προσφέρει δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο για όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα της γκάμας της, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του «Renault Total Care Summer», συνολικά 25 σημεία του αυτοκινήτου περνούν από ενδελεχή έλεγχο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κύκλωμα ψύξης και λίπανσης του κινητήρα, στο σύστημα πέδησης και στο σύστημα κλιματισμού.

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, ο ιδιοκτήτης ενημερώνεται για την κατάσταση του οχήματός του, ενώ στην περίπτωση που απαιτείται κάποια επισκευή έχει τη δυνατότητα να την πραγματοποιήσει, επωφελούμενος από τις προνομιακές τιμές των πακέτων συντήρησης και επισκευής του Renault Total Care, ή του Renault Total Care 5+ (στην περίπτωση που το όχημα του είναι ηλικίας άνω των 5 ετών), γνωρίζοντας παράλληλα εκ των προτέρων το συνολικό κόστος που θα απαιτηθεί (εργασία, ανταλλακτικά, Φ.Π.Α.).

Επίσης, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, προσφέρεται όφελος έως 20% στα εποχικά αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα. Το πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου είναι διαθέσιμο σε όλα τα μέλη του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Renault.

H γκάμα της Renault είναι εδώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης