Η Nissan παρουσίασε επίσημα τη 12η γενιά του Navara, το οποίο διακρίνεται για τη μοντέρνα εξωτερική εμφάνιση, την ευρύχωρη και πιο πολυτελή καμπίνα, καθώς και τη βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο ιαπωνικό pick-up, προσφέρεται σε τρεις τύπους αμαξώματος (μονή, επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα), με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου και κίνηση στους εμπρός ή τους τέσσερις τροχούς.

Σε σχέση με τον προκάτοχό του έχει πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, με την καρότσα να έχει μεγαλώσει και την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος να έχει αυξηθεί. Το εσωτερικό ακολουθεί τα πρότυπα των SUV, προσφέροντας άνεση, ευρυχωρία και πλήρη εξοπλισμό. Ξεχωρίζει η οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας, το τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και ο διζωνικός κλιματισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από ένα 2.5 DOHC turbodiesel κινητήρα σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 163 και 190 ίππους και έναν επίσης 2.5 λίτρων βενζινοκινητήρα, για τον οποίο δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο επτά σχέσεων, ενώ περιλαμβάνει όλα τα προηγμένα συστήματα, όπως Vehicle Dynamic Control, Hill Descent Control, Hill Start Assist και Active Brake Limited Slip.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης