Στις αρχές του επόμενου έτους, η γερμανική φίρμα αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά του πολυτελούς μικρομεσαίου hatchback της γκάμας της.

Το πρόγραμμα εξέλιξης του καινούργιου A3 προχωρά με γοργούς ρυθμούς, με την Audi να δημιουργεί ένα από τα πιο προηγμένα αυτοκίνητα της κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όχημα θα βασίζεται στη γνωστή πλατφόρμα MQB του VW Group, επιδεικνύοντας εξαιρετική ακαμψία, βελτιωμένη ποιότητα κύλισης και άριστη ηχομόνωση.

Θα είναι διαθέσιμο σε επτά διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος, καλύπτοντας κάθε απαίτηση. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από κλασικό πεντάθυρο και το τετράθυρο sedan, θα δούμε ένα πεντάθυρο coupe αμάξωμα στο στυλ της Mercedes CLA, ένα allroad με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και περιπετειώδη χαρακτηριστικά, το ηλεκτροκίνητο E-Tron, το S3 και, φυσικά, το κορυφαίο RS3.

Αντίθετα, το τρίθυρο και το cabrio θα καταργηθούν λόγω της μειωμένης ζήτησης.Στόχος της Audi είναι να φτιάξει το καλύτερο A3 της ιστορίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ριζικά αναβαθμισμένο θα είναι το εσωτερικό, με την Audi να προσφέρει ένα πλήρως ψηφιακό cockpit με πρωτοποριακές τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων είναι η αυτόνομη οδήγηση και το δίκτυο 5G. Οι επιφάνειες θα καλύπτονται από ανώτερης ποιότητας υλικά, με τη συναρμογή να είναι άψογη και την εργονομία αψεγάδιαστη.

Όσον αφορά στους κινητήρες, οι 1.5 TSI, 2.0 TSI και 2.0 TDI θα ενσωματώνουν ήπιο υβριδικό σύστημα και θα συνδυάζονται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Φυσικά, θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις quattro.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης