Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Παίρνεις ένα σπίτι, ανοίγει το γκαράζ και βρίσκεις δώρο ένα Tesla. Το να προσφέρει κανείς ένα δώρο μαζί με το προϊόν που πουλά, είναι πάντα ένας έξυπνος τρόπος για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Αυτό ακριβώς έκανε και ένας ιδιοκτήτης ακινήτου από τη Νέα Ζηλανδία για να ξεχωρίσει από το πλήθος στην κορεσμένη αγορά ακινήτων. Πιο συγκεκριμένα, η αγγελία αυτής της κατοικίας αξίας 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο Tesla Model Y ως δώρο για το νέο ιδιοκτήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σπίτι βρίσκεται στη λεωφόρο Dungloe 22, Flat Bush στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Διαθέτει συνολικά επτά υπνοδωμάτια, δύο κουζίνες και πέντε μπάνια, υπάρχει ένα ισόγειο, ένας όροφος και ένα γκαράζ στο πίσω μέρος, συνολικής επιφάνειας 476 τετραγωνικών μέτρων . Σύμφωνα με την καταχώριση υπάρχει χώρος στάθμευσης για πέντε έως έξι οχήματα, προσβάσιμος μέσω ηλεκτρικής πύλης.

Το δωρεάν Tesla Model Y θα είναι ολοκαίνουργιο, θα παραγγελθεί αμέσως μετά την αγορά του ακινήτου. Αυτό σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης θα μπορεί επίσης να επιλέξει το χρώμα της επιλογής του.

Οι τιμές των κατοικιών στη Νέα Ζηλανδία μειώθηκαν επιτέλους μετά την αύξηση 40% που είχαν δει εξαιτίας της πανδημίας, καθιστώντας πιο δύσκολο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού να πουλήσουν τα ακίνητά τους αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δωρεάν Tesla πιθανότατα θα συμβάλει στην αύξηση της δημοτικότητας αυτής της καταχώρισης, αν και η αρχική τιμή των 76.000 $ του EV δεν είναι σημαντικό ποσό σε σύγκριση με τη ζητούμενη τιμή του ακινήτου των 1,1 εκατομμυρίων $.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε οχήματα να προσφέρονται μαζί με ένα ακίνητο, αλλά συνήθως, αυτό ισχύει για κτήματα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που συνοδεύονται από μια συλλογή εξωτικών οχημάτων. Ένα δωρεάν αυτοκίνητο θα σας άνοιγε την όρεξη για ένα ακίνητο εάν αγοράζετε ένα ακίνητο ή προτιμάτε να αγοράσετε το δικό σας όχημα της επιλογής σας;
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης