Mία από τις πιο εντυπωσιακές, προηγμένες και φουτουριστικές αντιπροσωπείες πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμου, που έχει εμπνευστεί από τα μηχανήματα πώλησης chips, εγκαινιάστηκε στη Σιγκαπούρη.

Ονομάζεται Autobahn Motors και ουσιαστικά πρόκειται για ένα αυτόματο μηχάνημα πώλησης οχημάτων. Στεγάζεται σε έναν εκθεσιακό χώρο 15 ορόφων με 60 ειδικές υποδοχές για αυτοκίνητα. Όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Gary Hong, στόχος ήταν να δημιουργήσουν κάτι καινοτόμο και πρακτικό, που θα προσελκύσει τους πελάτες και θα τους προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσουν το μοντέλο που επιθυμούν σε χρόνο –μηδέν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία αγοράς είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης είναι να επιλέξει μέσω της οθόνης που βρίσκεται στο ισόγειο το αυτοκίνητο που επιθυμεί και στη συνέχεια να πληρώσει με την πιστωτική του κάρτα. Σε λιγότερο από 3 λεπτά, το μηχάνημα θα το φέρει ακριβώς μπροστά του, με το κλειδί στο χέρι.

Στην εκπληκτική αντιπροσωπεία της Autobahn Motors, υπάρχουν μόνο πολυτελή και υψηλών επιδόσεων μεταχειρισμένα μοντέλα των Bentley, Lamborghini, Ferrari, Porsche και λοιπών κατασκευαστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης