Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Αυτές τις γιορτινές ημέρες,τώρα που είστε όλοι πιο χαλαροί μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της Ford και να ενημερωθείτε για τις τεχνικές προδιαγραφές αλλά και τις τιμές.Φυσικά ανάμεσα στα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας Ford, θα δείτε την νέα Mach-E. Με αυτό το 100% ηλεκτρικό μοντέλο η Mustang εγκαινιάζει την είσοδό της σε έναν διαφορετικό κόσμο από αυτόν που ξέραμε με τα θρυλικά μοντέλα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περίπτερο της Ford βρίσκεται στον 3ο όροφο του «The Mall Athens» σε ένα αρχιτεκτονικά άρτιο χώρο στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού να επιλέξουν και να διαμορφώσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους κλείνοντας παράλληλα ένα εξατομικευμένο test drive στον εκπρόσωπο του Επίσημου Δικτύου Ford της επιλογής τους.

Στον ιδιαίτερα σύγχρονο και προσεγμένο εκθεσιακό χώρο της Ford στο γνωστό πολυκατάστημα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά  εκτός από την αμιγώς ηλεκτρική Mach-E, το «καυτό» Puma ST  των 200 ίππων , το υψηλών επιδόσεων Ranger Raptor και για πρώτη φορά σε αντίστοιχο χώρο το plug-in υβριδικό Explorer με την απαράμιλλη πολυτέλεια και οικονομία.

Στο χώρο αυτό η Ford  στεγάζει τα δημοφιλέστερα μοντέλα της γκάμας δίνοντας παράλληλα σε κάθε επισκέπτη να βιώσει μία μοναδική εμπειρία «GO ELECTRIC».Παράλληλα, η Ford δημιούργησε στον εκθεσιακό αυτό χώρο ένα διαδραστικό τμήμα με multimedia προβολές, στον οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν μέσω tablets στους ιστότοπους της εταιρείας αλλά και να μυηθούν στις πρωτοποριακές τεχνολογίες και μοντέλα της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι θέλετε να περάσετε όμορφα μερικές ώρες και να ενημερωθείτε για την τεχνολογία του αύριο μπορείτε να επισκεφθείτε την υπερσύγχρονη έκθεση της Ford  στο «The Mall Athens» τις παρακάτω μέρες και ώρες:
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 -21:00
Παρασκευή 31/12 (παραμονή Πρωτοχρονιάς): 10:00 – 18:00

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης