Η ανανεωμένη εκδοχή της ναυαρχίδας της γερμανικής φίρμας μπήκε στη γραμμή παραγωγής, με τα πρώτα αυτοκίνητα να είναι ήδη έτοιμα. Το καινούριο Insignia κατασκευάζεται στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Rüsselsheim, εκεί όπου βρίσκεται η έδρα της Opel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο Insignia που βγήκε από τη μονάδα ήταν ένα Sports Tourer σε απόχρωση argon silver/nautic blue. Το υποδέχθηκε ο CEO της εταιρείας, παρουσία και του δημάρχου της περιοχής, Udo Bausch.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, από το 2021 θα κατασκευάζεται και το νέο Astra, καθώς κι ένα μοντέλο της DS Automobiles. Αμφότερα θα βασίζονται στη σύγχρονη πλατφόρμα EMP2 του ομίλου PSA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το Insignia, είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία στη Γερμανία, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών εκδόσεων (Grand Sport, Sports Tourer και GSi).

Με τιμή εκκίνησης τα €29.965, το Grand Sport σε έκδοση Business Edition διαθέτει από καθίσματα comfort έως Multimedia Navi συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, οθόνη αφής, προβολείς τεχνολογίας LED, καθώς και όλα τα σύγχρονα συστήματα υποστήριξης του οδηγού. Μεταξύ αυτών είναι η προειδοποίηση επικείμενης εμπρόσθιας σύγκρουσης με ανίχνευση πεζού και αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης.

Οι τιμές για το Sports Tourer estate σε έκδοση Business Edition με αντίστοιχο εξοπλισμό ξεκινούν από €30.940.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης