Του Λουκά Παπαλάμπρου

Έπειτα από την παρουσίαση της γενιάς του compact πολυτελούς μοντέλου της βαυαρικής φίρμας στους εκπροσώπους του Τύπου και την ανακοίνωση των τιμών, η BMW Hellas θα δώσει την ευκαιρία στους πελάτες να δουν το αυτοκίνητο από κοντά πριν από την έναρξη της εμπορικής του πορείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία θα ξεκινήσει στα τέλη του μήνα ένα tour με την καινούργια Σειρά 1, προκειμένου οι υποψήφιοι αγοραστές και φίλοι της μάρκας να γνωρίσουν από κοντά το όχημα.

Όπως μας ανακοίνωσαν τα στελέχη, θα υπάρχουν δύο αυτοκίνητα, ένα σε λευκή απόχρωση με πιο απλό επίπεδο εξοπλισμού και το μπλε της κορυφαίας έκδοσης Μ135i xDrive που βλέπετε στις φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οχήματα θα εκτίθενται στους επίσημους αντιπροσώπους της BMW κατά τόπους για κάποιες συγκεκριμένες ημέρες.

Το tour θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου από την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στις εταιρείες Σπανός Α.Ε. και Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.

Στη συνέχεια θα ανέβουν στη Βελμάρ Θεσσαλονίκης, θα πάνε στην Α. Τζουραμάνης στην Πάτρα, στην Παπαδόπουλος Α.Ε. στη Λάρισα, στον Κατσιούλη στα Ιωάννινα, στη Servin Κρήτης στο Ηράκλειο, με το roadshow να ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουλίου στον Ιωαννίδη σε Καβάλα και Σέρρες.

Από 26.125 ευρώ

Ο «άσος» των Βαυαρών είναι ήδη διαθέσιμος προς παραγγελία στη χώρα μας, με τις τιμές για τη βασική έκδοση 118i με τον 1.500άρη κινητήρα των 140 ίππων να ξεκινούν από 26.125 ευρώ. Αντίστοιχα, η έκδοση 116d με τον diesel 1.5 λίτρου απόδοσης 116 ίππων κοστίζει 26.460 ευρώ.

Άμεσα διαθέσιμες είναι και οι ισχυρότερες 118d με τους 150 ίππους, 120d xDrive (190 ίπποι) και M135i xDrive (306 ίπποι).

Οι βασικές εκδόσεις συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο Steptronic επτά σχέσεων και οι μεγαλύτερες με το 8άρι Steptronic.

Αρκετά πλούσιος είναι ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου, με την BMW να προσφέρει ειδικά πακέτα σε δελεαστικές τιμές.

Η Σειρά 1 περιλαμβάνει στάνταρ οθόνη 8,8 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα ΑRB (actuator contiguous wheel slip limitation) για έλεγχο των τροχών και πλειάδα τεχνολογιών υποβοήθησης του οδηγού.

Οι ανώτερες εκδόσεις φέρουν την εντυπωσιακή οθόνη 10,25 ιντσών, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων αντίστοιχης διαμέτρου, το πρωτοποριακό head-up display 9,2 ιντσών, την πανοραμική γυάλινη οροφή, το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond και πολλά ακόμη.

Οι παραδόσεις στους πελάτες θα ξεκινήσουν στις 28 Σεπτεμβρίου

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης