Στα τέλη του έτους θα κυκλοφορήσει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτοκινήτου για Play Station. Ο λόγος για το Gran Turismo 6, το οποίο έχει ήδη πουλήσει (οι προηγούμενες εκδόσεις) πάνω από 70 εκατομμύρια αντίτυπα εδώ και 15 χρόνια, αφότου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του στο GT6, ο «Προσομοιωτής Πραγματικής Οδήγησης» θα αγγίξει νέα επίπεδα αυθεντικότητας, ενώ θα εμφανιστούν για πρώτη φορά εντυπωσιακές νέες πίστες και αυτοκίνητα, καθώς και ένα βελτιωμένο περιβάλλον χρήστη. Παράλληλα, το παιχνίδι θα διαθέτει διευρυμένη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές, όπως smartphones και tablets, και περισσότερες λειτουργίες σύνδεσης με τα κοινωνικά δίκτυα και την κοινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο GT6 θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν όλα τα αυτοκίνητα και οι πίστες του Gran Turismo®5, το οποίο πούλησε περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα από την κυκλοφορία του το 2010. Θα υπάρξουν, όμως, και αξιοσημείωτες προσθήκες στην ήδη εντυπωσιακή συλλογή ιστορικών αυτοκινήτων, αυτοκινήτων δρόμου και των πιο πρόσφατων αγωνιστικών αυτοκινήτων, η οποία θα αριθμεί συνολικά 1.200 οχήματα κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ενώ νέα αυτοκίνητα θα προστίθενται συνεχώς μέσω της διαδικτυακής λειτουργίας. Αρκετές χιλιάδες αεροδυναμικά εξαρτήματα και προσαρμοζόμενοι τροχοί θα είναι διαθέσιμοι σχεδόν για όλα τα αυτοκίνητα, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόσουν τα αυτοκίνητά τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, εντός του παιχνιδιού.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Gran Turismo 6 πατήστε εδώ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης