Στη διαδικασία της εξέλιξης βρίσκεται η νέα γενιά του δημοφιλούς μεσαίου οικογενειακού μοντέλου της γερμανικής φίρμας, με σχεδιαστές και μηχανικούς να εργάζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Το νέο Insignia αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε ένα χρόνο από τώρα, με το λανσάρισμα στην αγορά να υπολογίζεται στις αρχές του 2017. Αισθητικά ακολουθεί πιο σπορ φιλοσοφία, θυμίζοντας περισσότερο τετράθυρο coupe. Υιοθετεί πολλά στοιχεία από το νέο Astra, όπως το επιθετικό εμπρός τμήμα και τα κομψά πίσω φωτιστικά σώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η ναυαρχίδα της γκάμας Opel θα έχει αυξημένο μεταξόνιο κάτι που σημαίνει ότι θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι διαθέσιμοι χώροι στο εσωτερικό, ενώ παράλληλα το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου θα μειωθεί κατά 130 κιλά.

Η εικόνα του καμπίνας θα παραπέμπει στο Astra, συνδυάζοντας την ποιότητα, με την εργονομία και την κομψότητα. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα προς το παρόν, δεν αποκλείεται κάτω από το καπό να δούμε ακόμα και τον τρικύλινδρο turbo 1.0 λίτρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης