Η αυτόνομη μάρκα της Citroen, αποκάλυψε επίσημα τα νέα DS3 και DS3 Cabrio, σε μια εντυπωσιακή τελετή στο μουσείου του Λούβρου, στο Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το premium μικρομεσαίο μοντέλο της DS, ξεχωρίζει χάρη στην υψηλή αισθητική, την κομψότητα, το στιλ και τον πλούσιο εξοπλισμό. Θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη σε τρίθυρο αμάξωμα και σε cabrio, συνεχίζοντας την ιδιαίτερα επιτυχημένη εμπορική πορεία του στην αγορά.

Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 78 χρωματικών συνδυασμών για το αμάξωμα και την οροφή και 15 σχεδίων ζαντών. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η πολυτέλεια, με τις δερμάτινες επενδύσεις, τη μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, που υποστηρίζει συνδεσιμότητα MirrorLink και CarPlay, καθώς και σύστημα εντοπισμού του αυτοκινήτου σε περίπτωση κλοπής, να κάνουν τη διαφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός, έχει στη διάθεση του πληθώρα συστημάτων ασφάλειας, όπως τα Assistance Pack και Active City Brake, ενώ κάτω από το καπό βρίσκονται οι γνωστοί τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου του ομίλου PSA Peugeot Citroen.

Στη βάση της γκάμας είναι ο 1.2 PureTech απόδοσης 82, 110 και 130 ίππων, ο 1.6 BlueHDi απόδοσης 75, 100 και 120 ίππων και ο 1.6 THP με τους 163 και 208 ίππους. Το μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης