Το νέο μοντέλο της σουηδικής φίρμας είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις αγορές της Ευρώπης, προσφέροντας στους οδηγούς οτιδήποτε επιζητούν από ένα SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Volvo, Hakan Samuelsson, χαρακτήρισε το καινούργιο XC60 το τέλειο αυτοκίνητο για το σημερινό ενεργό τρόπο ζωής και ίσως, το ασφαλέστερο που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Ενσωματώνει τα πιο προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, διαθέτει κομψό εσωτερικό, άπλετους χώρους, εξαιρετική ακαμψία και άψογη ποιότητα κύλισης για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Κάτω από το καπό έχουν τοποθετηθεί οι γνωστοί τετρακύλινδροι κινητήρες βενζίνης και diesel 2.0 λίτρων της σειράς Drive-E, με την απόδοση να κυμαίνεται από 190 έως 407 ίππους.  Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης. Από τις αρχές της επόμενης χρονιάς, οι εκδόσεις D4 και Τ5 θα είναι διαθέσιμες και ως προσθιοκίνητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραγωγή της νέας γενιάς του Volvo XC60 έχει ξεκινήσει στο εργοστάσιο της εταιρείας, στη Σουηδία. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η εμπορική του πορεία στη χώρα μας θα ξεκινήσει τον Ιούλιο. Οι τιμές αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης