Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η τέταρτη γενιά του μεγάλου SUV της ιαπωνικής φίρμας παρουσιάστηκε επίσημα στην έκθεση της Σαγκάης, με τη Nissan να ανακοινώνει τις βασικές προδιαγραφές και τον χρόνο λανσαρίσματος στις ευρωπαϊκές αγορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο X-Trail αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στη Γηραιά Ήπειρο το καλοκαίρι του 2022.

Βασίζεται στην πλατφόρμα Alliance CMF-C -την ίδια δηλαδή με το Qashqai- φιλοξενώντας τον προηγμένο κινητήρα e-POWER της Nissan και προσφέροντας προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού, αναβαθμισμένη οδηγική συμπεριφορά και δυναμικές επιδόσεις.

Θα διακρίνεται για το ευέλικτο και πρακτικό εσωτερικό με τις τρεις σειρές καθισμάτων, τις νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας και τις ψηφιακές υπηρεσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση θα φροντίζει το καινοτόμο υβριδικό σύνολο e-POWER της Nissan, παρέχοντας ισχυρές δυνατότητες επιτάχυνσης, παρόμοιες με αυτές των EV, χωρίς την ανησυχία της φόρτισης.

Αυτός ο τρόπος λειτουργίας καθιστά την ηλεκτρική κινητικότητα διαθέσιμη σε πολλούς περισσότερους οδηγούς από ποτέ.

Στην έκδοση 4WD, το ολοκαίνουριο X-Trail θα συνεχίσει να είναι η φυσική επιλογή για τους λάτρεις των οικογενειακών περιπετειών, απολαμβάνοντας τη στιβαρή ευελιξία του, υποστηριζόμενη από ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, με δυνατότητα ρυθμίσεων για το χιόνι, το χώμα και τη λάσπη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσο κοστίζει σε Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία το νέο Nissan Qashqai;

Νέα «πολεμική» έκδοση για το Nissan GT-R Nismo

Σε νέα δελεαστική τιμή το supermini της Nissan

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης