Στο τελικό στάδιο της εξέλιξης βρίσκεται το ολοκαίνουργιο μοντέλο της ισπανικής φίρμας, με τους μηχανικούς να συνεχίζουν τις δοκιμές στην πίστα του Nurburgring, όπως αποδεικνύεται από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Tarraco πατάει στην πλατφόρμα MQB Α2 του VW Group και ουσιαστικά αποτελεί το «αδελφό» μοντέλο των Skoda Kodiaq και WV Tiguan Allspace. Θα είναι διαθέσιμο ως πενταθέσιο ή επταθέσιο, ακολουθώντας τη σχεδιαστική φιλοοσοφία των μικρότερων Ateca και Arona.

Η Seat έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη συνδεσιμότητα και στις high tech τεχνολογίες, ενσωματώνοντας προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη και στους κινητήρες, δεν περιμένουμε εκπλήξεις, με τους 1.5 TSI, 2.0 TSI και 2.0 TDI να βρίσκονται κάτω από το καπό. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τετρακίνητων εκδόσεων, με τα μοτέρ να συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της ναυαρχίδας της Seat θα γίνουν εκτός απροόπτου μέσα στο καλοκαίρι, καθώς το παγκόσμιο ντεμπούτο έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, στο πλαίσιο της έκθεσης του Παρισιού.

Δείτε εδώ την γκάμα των SUV της Seat


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης