Η νέα γενιά του best seller μοντέλου της ευρωπαϊκής αγοράς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης. Το αυτοκίνητο έχει πάρει μορφή, με τους μηχανικούς να έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στη λειτουργία των τεχνολογικών συστημάτων και στη ρύθμιση των μηχανικών τμημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία σειρά φωτογραφιών του Golf, όπου αποκαλύπτεται ο σχεδιασμός του αμαξώματος. Η αισθητική του δεν κρύβει εκπλήξεις, ακολουθώντας τη γνωστή φιλοσοφία. Οι διαστάσεις ωστόσο, είναι ελαφρώς αυξημένες και το βάρος έχει περιοριστεί, χάρη στη χρήση της πλατφόρμας MQB.

Στην καμπίνα αναμένουμε περισσότερα αλλαγές, με τα ψηφιακά μέσα να έχουν τον πρώτο λόγο. Το όγδοης γενιάς Golf θα είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά, διαθέτοντας πρωτοποριακά συστήματα, οθόνες αφής και ψηφιακό πίνακα οργάνων. Όσον αφορά στους κινητήρες, λογικά θα δούμε σύνολα με mild hybrid σύστημα, τον γνωστό 1.5 TSI αλλά και έναν νέο 1.5 TDI.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ντεμπούτο δεν θα γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, αλλά λίγο αργότερα, σε αποκλειστική εκδήλωση. Η απόφαση πάρθηκε για λόγους στρατηγικής, προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκριση με το πολυαναμενόμενο ID Neo, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο συγκεκριμένο σαλόνι. Όσο για το λανσάρισμα στην αγορά, θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενους έτους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης