Τον περασμένο Σεπτέμβριο κατέφτασε στην Ιαπωνία μια one off έκδοση του υπέρ-αυτοκινήτου της Pagani, έπειτα από παραγγελία ενός πάμπλουτου πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Kiryu που στα ιαπωνικά σημαίνει «δράκος της ελπίδας», το αμάξωμα είναι από μπλε carbon, με τα φτερά, τα φώτα, το splitter, τον διαχύτη και τον πίσω προφυλακτήρα να είναι κατασκευασμένα από γυαλιστερό μαύρο carbon. Επίσης, στα καπάκια των καθρεπτών υπάρχει η ιταλική σημαία, με την εξάτμιση να είναι αγωνιστικών προδιαγραφών.

Αυτή είναι η δεύτερη εργοστασιακή roadster που παραδίδεται στη χώρα της Ανατολικής Ασίας και η 14η συνολικά. Τροφοδοτείται από τον V12 7,3 λίτρων κινητήρα της AMG, απόδοσης 760 ίππων, με την κίνηση να περνά στους τροχούς μέσω σειριακού μονόδισκου συμπλέκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σαλόνι είναι επενδυμένο με μπλε δέρμα και carbon, ενώ δεν λείπει το λογότυπο Zonda Kiryu. Το εξωτικό αυτοκίνητο παραδόθηκε πριν λίγες μέρες στον τυχερό ιδιοκτήτη, σε μια ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Fuji Speedway. Όσο για την τιμή, ξεπέρασε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης