Με το γκρι του ουρανού να δίνει τη θέση του σε ένα λαμπερό μπλε και τις μέρες να μεγαλώνουν, τα αυτοκίνητα με μεγάλες πανοραμικές οροφές είναι ιδανικά για βόλτες αυτή την εποχή.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Opel προσφέρει υψηλής ποιότητας κρυστάλλινες οροφές για πανοραμική θέα σε πολλά μοντέλα της γκάμας της. Τα Grandland X, Crossland X, Insignia Sports Tourer, Insignia Country Tourer Zafira και το νέο Combo Life, μεταμορφώνουν κάθε διαδρομή, ιδιαίτερα την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Στα δύο καινούργια SUV, Grandland X και Crossland X η πανοραμική οροφή διατίθεται κατόπιν παραγγελίας έναντι του ποσού των 900 ευρώ (τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Insignia Sports Tourer και Insignia Country Tourer, η ηλεκτρική, συρόμενη, κρυστάλλινη οροφή διαστάσεων 1.400 x 860 χλστ., διαθέτει ηλεκτρικά χειριζόμενο σκιάδιο, καθώς και πρόσθετες λειτουργίες, όπως προ-επιλογή και προστασία από παγίδευση. Η οροφή κοστίζει 1.200 ευρώ (τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

Στο Opel Zafira, το πανοραμικό παρμπρίζ «ρέει» έως την πανοραμική οροφή, προσφέροντας θέα παρόμοια με αυτή του θαλάμου διακυβέρνησης αεροπλάνου, στην τιμή των 1.300 ευρώ. Ξεκινά από το καπό και φθάνει έως την κολόνα Β, ενώ η ηλιοροφή με το ηλεκτρικά χειριζόμενο σκιάδιο προεκτείνεται έως το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ενισχύοντας την ευάερη και ευήλια ατμόσφαιρα.

Στο Combo Life, η προαιρετική, πανοραμική οροφή δεν εξασφαλίζει απλώς φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό αλλά είναι και εξαιρετικά πρακτική. Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο που εκτείνεται στο κέντρο του οχήματος με φώτα LED, καθώς και θήκη χωρητικότητας 36 λίτρων πάνω από το ράφι στο χώρο αποσκευών. Η τιμή της οροφής θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης