Η νέα γενιά του δημοφιλούς SUV είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με τον καινούργιο turbo κινητήρα βενζίνης Energy 1.3 TCe, ο οποίος εφοδιάζει τόσο τα μοντέλα του Renault Group όσο και της Mercedes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοτέρ διακρίνεται για την υψηλή απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών, την αθόρυβη λειτουργία του και τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος με 130 και 150 ίππους, εμφανίζοντας ροπή 240 και 250 Nm αντίστοιχα. Καίει περίπου 6 με 6,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με τις εκπομπές ρύπων να κυμαίνονται από 138 έως 145 γρ./χλμ., ανάλογα με την έκδοση.

Είναι διαθέσιμο ως 4Χ2 ή 4Χ4, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει στάνταρ τα Hill Start Assist και Hill Descent Control (στο τετρακίνητο), φώτα ημέρας LED, προβολείς ομίχλης, ράγες οροφής, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αισθητήρες φωτεινότητας, έξι αερόσακους, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, σύστημα πολυμέσων Media Nav Evo με οθόνης αφής 7΄΄, ελληνικούς χάρτες πλοήγησης, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όποιον θελήσει το κάτι παραπάνω, η κορυφαία έκδοση Prestige εξοπλίζεται με το σύστημα Multi-view camera, τέσσερις κάμερες θέασης, το Blind Spot Warning για έλεγχο του τυφλού σημείου κατά τους ελιγμούς και πολλά ακόμη.

Οι τιμές του Duster 1.3 TCe ξεκινούν από 15.980 ευρώ και συνοδεύονται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και τρία χρόνια οδική βοήθεια.

 

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Duster

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης