Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η ζήτηση για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Hyundai είναι τεράστια. Εκατοντάδες χιλιάδες οδηγοί σε όλη την Ευρώπη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ioniq 5 κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, χάρη στην εμπνευσμένη σχεδίασή του, τις προηγμένες τεχνολογίες, το εντυπωσιακό εσωτερικό, την απόδοση του ηλεκτρικού συνόλου και των μπαταριών.

Η εμπορική πορεία του crossover της Hyundai ξεκίνησε από τη Γερμανία, τη μεγαλύτερη αγορά της Γηραιάς Ηπείρου. Σταδιακά θα λανσαριστεί και στις υπόλοιπες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν στη Γερμανία από 41.900 ευρώ για την έκδοση με τους 170 ίππους και τα 400 χλμ. αυτονομία. Η ισχυρότερη εκδοχή που αποδίδει 217 ίππους και μπορεί να καλύψει με μία φόρτιση 470 χιλιόμετρα κοστίζει 45.100€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και τους 235 ίππους είναι ελάχιστα πιο ακριβή (45.700€), ενώ η επίσης τετρακίνηση με απόδοση 306 ίππων τιμάται στα 48.900€. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται η κρατική επιδότηση και τα όποια μπόνους προσφέρει το γερμανικό κράτος για την απόκτηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεράστια η ζήτηση για το ηλεκτρικό Hyundai στην Ευρώπη

Πόσο γρήγορα φορτίζει το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Hyundai;

290 ίπποι και κορυφαίες επιδόσεις για το Hyundai Kona N

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης