Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι μία από τις μεγαλύτερες μάρκες αυτοκινήτων στον κόσμο. Ένας top class κατασκευαστής, ο οποίος διαθέτει στην γκάμα του ορισμένα από τα καλύτερα τετράτροχα που κυκλοφορούν στους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Porsche έχει δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομά της. Η εμβληματική 911 είναι το απόλυτο sportcar, ένα όχημα που κάθε οδηγός θα ήθελε να φιλοξενεί στο γκαράζ του.

Από την άλλη, η Cayenne απογείωσε εμπορικά την φίρμα, παρέχοντας στους πελάτες ένα ολοκληρωμένο premium SUV με μοναδικά χαρίσματα. Όσο για την Taycan, ανοίγει νέους δρόμους στη γερμανική εταιρεία.

Για να δημιουργηθούν όμως όλα αυτά τα μοντέλα, χρειάζονται και οι κατάλληλοι άνθρωποι. Αυτή τη στιγμή, στα κεντρικά γραφεία της Porsche στη Στουτγάρδη, στα εργοστάσια, στα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης και 30.000 εργαζόμενοι.σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, απασχολούνται περισσότερα από 30.000 άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται οι μηχανικοί, οι HR specialists, οι προγραμματιστές, οι αεροδυναμιστές, οι δοκιμαστές, η επιστημονική ομάδα, οι τεχνίτες, ακόμη και αυτοί που ράβουν τα δέρματα για το εσωτερικό των ξεχωριστών εκδόσεων.

Γυναίκες και άνδρες από κάθε τομέα συνεργάζονται αρμονικά, δουλεύουν με ζήλο, επιδεικνύουν πάθος και πρωτοποριακό πνεύμα, δημιουργώντας υπέροχα οχήματα και συνεχίζοντας πάνω στον δρόμο που χάραξε ο Ferdinand Porsche.

Η Porsche δίνει στους εργαζομένους τα μεγαλύτερα μπόνους στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Προσλαμβάνει όλο και πιο νέους σε ηλικία ανθρώπους.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης