Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Εντυπωσιακή άνοδο όσον αφορά στις πωλήσεις καταγράφει η τσεχική μάρκα στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Οι επιδόσεις της Skoda είναι εντυπωσιακές, με την αύξηση φέτος να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Πρώτο σε πωλήσεις το Kamiq

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διάστημα Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2020, πουλήθηκαν στην Ελλάδα 1.695 καινούρια αυτοκίνητα με το σήμα της Skoda, σημειώνοντας αύξηση 8,3% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Το μερίδιο αγοράς της λιανικής διαμορφώθηκε στο 3,9%, το μεγαλύτερο της τελευταίας πενταετίας.

Όσον αφορά στα μοντέλα, το Kamiq είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές. Πολύ καλά τα πηγαίνουν τα Karoq και Scala, ενώ η νέα γενιά της Octavia έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την εμπορική της πορεία στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επιδόσεις της Skoda και στον τομέα των οχημάτων που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο ως κύριο καύσιμο για τη λειτουργία τους. Με διαθέσιμα τα στοιχεία για το πρώτο δεκάμηνο του έτους, σε 1.162 ταξινομημένα μοντέλα που χρησιμοποιούν CNG, τα 365 ανήκουν στην τσεχική φίρμα, δηλαδή περίπου ένα στα τρία.

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα και τις εκδόσεις

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης