Με 8 παγκόσμιους τίτλους, ο Marc Márquez είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους μοτοσικλετιστές της ιστορίας. Πώς ανέβηκε στην κορυφή του MotoGP ™ και τι κάνει για να παραμείνει;

Σε ηλικία 27 ετών, ο Ισπανός Marc Márquez είναι ένας από τους πιο διάσημους μοτοσικλετιστές στην ιστορία του αθλήματος. Έχει ήδη οκτώ τίτλους παγκόσμιου πρωταθλήματος και έχει σημειώσει 56 νίκες από τότε που εμφανίστηκε στο MotoGP ™ το 2013. Φέτος, ο μικρότερος αδερφός του Álex – και εκείνος παγκόσμιος πρωταθλητής Moto2 – μπήκε στην ομάδα της Honda και καθώς η σεζόν MotoGP ™ ξεκίνησε Márquez στο Circuito de Jerez της Ισπανίας, ο πρωταθλητής μιλά για τις τακτικές, τις ομάδες και την ανάληψη ευθύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αδερφός σου Alex είναι τώρα ένας rookie στην ελίτ του αθλήματος. Πώς κέρδισες το σεβασμό στην αρχή;
Ήταν ένα σοκ την πρώτη φορά που μπήκα στα pits ως μοτοσικλετιστής MotoGP ™. Η ομάδα της Repsol ήταν ήδη τόσο επιτυχημένη και η Honda είναι ο μεγαλύτερος και πιο επιτυχημένος κατασκευαστής στον κόσμο, και ξαφνικά συμμετείχα σε όλα αυτά.
Ένιωθα τεράστιο σεβασμό για ότι θα συνέβαινε στο μέλλον. Ήμουν ο πρώτος αρχάριος που μπήκα σε εργοστασιακή ομάδα χωρίς να χρειάζεται να περάσω πρώτα από άλλες ομάδες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

,

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης