Όταν φθάνει η ώρα για την ασφάλεια αυτοκινήτου, ένα από τα βασικά διλήμματα είναι το εξής: ευκολία στην πληρωμή, με χαμηλότερο κόστος και με ασφαλιστική εταιρεία που δεν ξέρεις αν μπορείς να εμπιστευτείς ή αξιόπιστη εταιρεία με πιο ακριβό ασφάλιστρο και μία διαδικασία που απαιτεί 2-3 ημέρες;
Η απάντηση «οικονομία και αξιοπιστία μαζί» έρχεται μέσα από τα νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που προσφέρει η Alpha Bank, σε συνεργασία με την AXA Ασφαλιστική.

Τα νέα προγράμματα είναι τα «Alpha Safe Auto Regular» και «Alpha Safe Auto Value», τα οποία παρέχονται αποκλειστικά μέσω της ανασχεδιασμένης πλατφόρμας στη διεύθυνση www.alphasafeauto.gr. Και τα δύο προγράμματα προσφέρονται σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, όπως συμβαίνει και με το ήδη υπάρχον «Alpha Safe Auto Plus».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδεικτικά, στα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων Alpha Safe Auto περιλαμβάνονται η μείωση του ασφαλίστρου από 10% έως και 20% στους οδηγούς που διανύουν έως 7.500 χλμ. το χρόνο, η έκπτωση έως και 10% στην ανανέωση και η έκπτωση επιβράβευσης 7,5% σε κατόχους ασφάλισης κατοικίας στην AXA.

Η πλατφόρμα προσφέρει, επίσης, σημαντική ευελιξία στο θέμα της πληρωμής. Ειδικότερα, υπάρχει δυνατότητα πληρωμής σε εξαμηνιαία βάση (αντί της ετήσιας), χρησιμοποιώντας, μάλιστα, οποιαδήποτε κάρτα από οποιαδήποτε τράπεζα. Τα προγράμματα προσφέρουν έκπτωση 12% όταν επιλεχθεί ετήσια συχνότητα πληρωμής, ενώ υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Επιπλέον, για τους πελάτες της Alpha Bank υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης Bonus πόντων για την εξόφληση ακόμη και του συνόλου των ασφαλίστρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσο εύκολο και, το κυριότερο, πόσο απλό είναι να αποκτήσει κανείς τα νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου; Εξαιρετικά απλό, δεδομένου ότι το Διαδίκτυο και η ανασχεδιασμένη πλατφόρμα απλοποιούν σε πολύ μεγάλο βαθμό την διαδικασία. Ο πελάτης αρχικά καλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία που επηρεάζουν την τιμολόγηση. Πιο απλά, θα πρέπει να δηλώσει τα κυβικά του οχήματος του, όπως και το μοντέλο που έχει στην κατοχή του, προκειμένου να βγει η τιμή του ασφάλιστρου. Στη συνέχεια, εφόσον ενδιαφέρεται να προχωρήσει, κάτι εξαιρετικά πιθανό με δεδομένες τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει η Alpha Bank, ο πελάτης θα πρέπει να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία και να προχωρήσει στην πληρωμή.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.alphasafeauto.gr, ενώ για διαθέσιμο εξειδικευμένο προσωπικό όλο το 24ωρο μπορούν να καλούν στο 801 111 222 333 (από σταθερό τηλέφωνο) ή στο 210 7268 000 (από σταθερό ή κινητό).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης