Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Διαχρονικά, η φιλοσοφία της Fiat είναι να δημιουργεί πρωτοποριακές λύσεις αυτοκίνησης, οι οποίες όμως παράλληλα είναι προσιτές για το ευρύ κοινό. Μοντέλα όπως το 500 και το Panda αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα, αφού χάρη στον ξεχωριστό τους χαρακτήρα, αλλά και στο προσιτό κόστος αγοράς και χρήσης δημιούργησαν τη δίκη τους σχολή, επιτυγχάνοντας εκατομμύρια πωλήσεων και φέρνοντας μια επανάσταση στον χώρο των τεσσάρων τροχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500, η ιταλική μάρκα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της. Διαθέσιμο σε τρεις τύπους αμαξώματος (hatchback, cabrio και 3+1), δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, αυξημένη αυτονομία (έως 460χλμ.) αλλά και εξαιρετικά προηγμένο σύστημα πολυμέσων, το μοντέλο αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο όχημα μηδενικών ρύπων της κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα τόσο πρωτοποριακό αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται και από ένα αντίστοιχο πρόγραμμα απόκτησης. Μέσω του «GO easy», το 500 electric μπορεί να αποκτηθεί με προκαταβολή από 5.963 ευρώ και μηνιαία δόση 288 ευρώ.

Παράλληλα το πρόγραμμα παρέχει και την ευελιξία που αναζητά κάποιος κατά την αγορά ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και συνθήκες, το «GO easy» καταρρίπτει τις συνήθεις δεσμεύσεις που συνοδεύουν την αγορά EV οχήματος, επιτρέποντας στον χρήστη να διασφαλίσει τη μελλοντική αξία του αυτοκινήτου του ή ακόμα και να αλλάξει με ίδιο ή άλλου τύπου μοντέλο.

Οι τιμές του 500e στη χώρα μας ξεκινούν από 18.970 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους που προκύπτει από τα κίνητρα που προσφέρει το κράτος για την αγορά αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων.

Για να δείτε αναλυτικά όλες τις προδιαγραφές του Fiat 500 electric, πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με 3+1 πόρτες το ηλεκτρικό Fiat 500

Το μικρό ηλεκτρικό που παρκάρει και πληρώνεται!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης