Είστε επαγγελματίας οδηγός, έχετε στην κατοχή σας πούλμαν ή ακόμη και ηλεκτρικό λεωφορείο; Εργάζεστε ως χειριστής στα τρένα ή τα τραμ και θέλετε να προφυλάσσετε τόσο τους επιβάτες όσο και τον εαυτό σας από τα επιβλαβή αιωρούμενα σωματίδια και το ιό Covid-19;

Η λύση είναι ο καθαριστής αέρα Hispacold eCo3. Χάρη στην πρωτοποριακή του τεχνολογία, συγκρατεί τα αιωρούμενα σωματίδια και φιλτράρει την καμπίνα με εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα, προστατεύοντας σε ποσοστό 99,7% τους επιβάτες και τον οδηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια του Εθνικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Αεροδιαστημικής (ΙΝΤΑ) της Ισπανίας. Οι επιστήμονες του τμήματος CBN Defence Systems πραγματοποίησαν εκτεταμένες δοκιμές σε ρεαλιστικές συνθήκες και απεφάνθησαν ότι ο αέρας καθαρίζεται με τον βέλτιστο τρόπο μέσα στις καμπίνες μεγάλων οχημάτων.

 

Εξουδετερώνει τους ιούς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλυτα αποτελεσματικό - Καθαρίζει συνεχώς τον αέρα

Ο καθαρισμός και η απολύμανση του αέρα πραγματοποιείται συνεχώς, ελαχιστοποιώντας τις αρνητικές συνέπειες για την υγεία που συνδέονται με τη μόλυνση της ατμόσφαιρας και τα αιωρούμενα σωματίδια. Τα ειδικά φίλτρα βελτιστοποιούν την ποιότητα του αέρα πριν ακόμη βγει από τους αεραγωγούς και διανεμηθεί στο εσωτερικό των πούλμαν ή των τρένων. Δοκιμασμένο με τα αυστηρότερα κριτήρια

Βέβαια, αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι πως προστατεύει τους επιβαίνοντες από τον κορωνοϊό. Ο ειδικός καθαριστής φιλτράρει τον αέρα που βρίσκεται μέσα στην καμπίνα, καθαρίζοντας σε συνεχή βάση την ατμόσφαιρα από τα τοξικά αέρια και εξουδετερώνοντας τα αερομεταφερόμενα βακτήρια σε ποσοστό που αγγίζει το 100%.

Το Hispacold eCo3 έχει λάβει όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις και καλύπτει τις ανάγκες κλιματισμού κατά τη μεταφορά επιβατών για κάθε τύπο περιβάλλοντος και κλίματος.

Αυτή την στιγμή, η Hispacold δραστηριοποιείται σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Αποτελεί ηγέτη στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων κλιματισμού και συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες λεωφορείων, πούλμαν και σιδηροδρομικών οχημάτων παγκοσμίως.

Για αναλυτικές πληροφορίες πατήστε εδώ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης