Του Λουκά Παπαλάμπρου

Τρεις βαλίτσες, δύο φουσκωτά θαλάσσης, ένα καρότσι μωρού, μία ομπρέλα και ένας ατελείωτος αριθμός παιδικών παιχνιδιών. Αυτά είναι κατά μέσο όρο τα βασικά είδη που παίρνουν οι γονείς στις διακοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, το να χωρέσουν όλα τα μπαγκάζια σε ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο με ασφάλεια, χωρίς να περιορίζεται η ορατότητα του οδηγού και να στριμωχτούν οι επιβάτες, δεν είναι μία απλή διαδικασία. Χρειάζεται σωστή προετοιμασία όσον αφορά τα πράγματα που θα πάρετε μαζί και επιδέξιο φόρτωμα. Αφαιρέστε από τις αποσκευές οτιδήποτε περιττό και το βασικότερο όλων, τοποθετήστε τα βαρύτερα αντικείμενα πρώτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Seat, μαζί με την Aline Lau, συνεργάτη της Marie Kondo, δημιουργού της περίφημης μεθόδου KonMari, δίνουν ορισμένες βασικές συμβουλές για το πώς θα φορτώσουμε σωστά και με ασφάλεια το αυτοκίνητό μας.

Για τις ανάγκες, χρησιμοποιήθηκε το Arona. Το compact crossover της ισπανικής μάρκας, έχει ένα από τα μεγαλύτερα πορτμπαγκάζ της κατηγορίας, με τη χωρητικότητα να ξεκινά από τα 400 λίτρα. Τροφοδοτείται από τους πιο αποδοτικούς κινητήρες, όπως τους 1.0 TSI, 1.5 TSI Evo και 1.6 TDI, με τις τιμές στην Ελλάδα να ξεκινούν από 14.900 ευρώ.

Οι εκδόσεις και τα χαρακτηριστικά του Arona

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης