Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Σίγουρα εάν κερδίζατε το λαχείο και ξαφνικά είχατε στην κατοχή σας 400.000 ευρώ, δεν θα σκεφτόσασταν να τα ξοδέψετε όλα σε ένα αυτοκίνητο, και μάλιστα μεταχειρισμένο. Αυτά τα λεφτά είναι υπεραρκετά για 2 ή 3 καλά σπίτια, πολλά mainstream αυτοκίνητα και σίγουρα μία πιο άνετη ζωή. Τί γίνεται όμως με όσους έχουν όλα τα παραπάνω εξασφαλισμένα και αναζητούν το κάτι παραπάνω;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όχημα που βλέπετε ονομάζεται InCENArator και κατασκευάστηκε από την Parker Brothers Concepts στη Φλόριντα. Όπως προδίδει και το όνομα του, κατασκευάστηκε για τον επαγγελματία παλαιστή και σταρ του Χόλυγουντ Τζον Σίνα και πλέον είναι προς πώληση.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο  ξεκίνησε ως αγωνιστικό Chevrolet Corvette C7 R, αλλά εκτός από τον V8 του, δεν έχει πλέον τίποτα κοινό με τον πρώην εαυτό του. Ο Cena προφανώς παρότρυνε την Parker Brothers Concepts για να φτιάξει ένα όχημα που έμοιαζε σαν να βγήκε από το έτος 3000. Βασικοί τομείς της σχεδίασης που τραβούν πραγματικά τα βλέμματα περιλαμβάνουν τους προβολείς LED και τα φώτα ημέρας, τις ενδιαφέρουσες χρωμιωμένες ζάντες και την περίεργη γυάλινη καμπίνα.

 

 

Το σύνολο όμως συνεχίζει να κινεί ο αρχικός ατμοσφαιρικός V8 των 5,5 λίτρων που κατασκευάστηκε από την Pratt & Miller για το C7.R, καλός για 493 ίππους 649 Nm ροπής. Αυτός ο κινητήρας μεταφέρθηκε πίσω από την καμπίνα και ακούγεται σε όλο του το μεγαλείο χάρη στις οκτώ εξατμίσεις που βγαίνουν από το χώρο του κινητήρα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης